PROÓBÁLJA KI A DEMO SZÁMLÁT, MEGTUDJA, HOGYAN LEHET PÉNZT KERESNI !

Vyskúšajte si demo účet!

Befektetési stratégiák

A tudomány, a technológia, az erős partnerek és a tapasztalatok ötvözésével funkcionális és megbízható kereskedelmi rendszert hoztunk létre a pénzügyi piacokon. Az egyesülés eredménye az átlag feletti hozammal és azonnali likviditással bíró termék.

Deviza kereskedelem

  • A világ legnagyobb pénzügyi piacáról beszélünk, rendkívül magas likviditással
  • A valutapárok magas dinamikája lehetővé teszi a kereskedések állandó generálását
  • Hetente 6 napig 24 órán keresztül működik
  • A devizapiacon található a legtöbb korreláció (a valuták közötti kölcsönös kapcsolat) amelyben felhasználhatjuk a matematikai értékelést, és ez eredményes kereskedelmet alakít

Stratégiák automatizálása

A stratégiák automatizálása jelentős előrelépést jelent az általános hatékonyság és a kereskedelem kockázata szempontjából. Az automatizált stratégia napi 24 órában generál ügyleteket és potenciális profitot. Ezért lehetséges több kisseb ügyletet elindítani az egyes kereskedés szükséges profitjának csökkentésére az általános elvárások fenntartása mellett. Az ügyletek méretének csökkentésével arányosan csökken a kockázat.Az egyes kereskedésekben megkövetelt nyereség csökkentésével növekszik a nyitott ügyletekből való kilépés mértéke. A stratégiai automatizálás alapja a „pénzkezelés“ automatizálása.A kiskereskedőktől eltérően, a szoftver nem esik pszichológiai nyomás alá, és szigorúan betartja a meghatározott kockázati és profit paramétereket. Folyamatosan figyeli és kezeli a nyitott ügyletek állapotát a meghatározott kritériumok szerint. A pszichés nyomás megszüntetése félreállítya a téves stresszhatásokat. Az automatizáláshoz használt Matras rendszer több mint 100 beállítható paraméterrel és számos automata modullal rendelkezik. Tartalmaz egy modult a valóság szimulálására és a tesztelési stratégiákra, azér készen áll más programokban generált külső jelek befogadására és felhasználására. 10 éve használjuk a MATRAS rendszert a kereskedelemben, minden évben pozitív eredménnyel.

Kockázat megosztása

Sok kisebb tranzakciót hajtunk végre, mindig különböző devizapárokon. Ez a kockázatok természetes megoszlását hozza létre, akár földrajzi, akár politikai szempontból. Mindig rövid távú tranzakciókat végzünk, kiküszöbölve a hosszú távú negatív fejlődés kockázatát.

Kockázat diverzifikáció

Az egyedi befektetési stratégiákban több valutapárt kereskedünk egyszerre, ezáltal lebontva és csökkentve a lehetséges kockázatot.

Nástroje

S cieľom diverzifikácie, zabezpečenia a dosiahnutia maximálneho možného zhodnotenia môže portfólio spoločnosti U.P. o.c.p., a.s. v najlepšom záujme klienta s prihliadnutím na zvolenú investičnú stratégiu obsahovať nasledovné investičné nástroje:

Podielové fondy

popis

ETF

popis

Zmenky

popis

Investičný certifikát

popis

Termínované vklady

popis

Podielové fondy

popis

ETF

popis

Zmenky

popis

Investičný certifikát

popis

Termínované vklady

popis

Teljesítmény

10 000 eurós egyszeri befektetés felértékelődési táblája az U.P. o.c.p.,a.s. által forgalmazott egyedi befektetési stratégiák szerint
A reális számla történeti teljesítménye 30 000 eurós kezdeti letéttel, a 2014. január 1-jétől 2018 december 31-ig terjedő időszakra a MATRAS kereskedési platformon.
mobile app UP

Figyelem: A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeli teljesítményt. A bemutatott teljesítményadatok nettó teljesítményadatok az üzleti díjak levonása után.

UP Centrála 1.3.0
v1.3.0
ARINAS Server (UP-PROD/SYM-CT100:1309)
v0.4.22-102-g1fc33
Databáza v62
zostavenie 1 (release-debug),
2024-04-18T18:56:42
LOGS: [2024-04-25 06:25:55.0447436] Run time 142 ms, 343 μs, and 9 hnsecs
- +